39 jaar vooraan lopen houdt je fit en inventief.

Expertise

An experienced team with an innovative mindset. Just what an inner city needs.

Mixed-use

Zeker in de binnensteden, waar iedere vierkante meter telt, is een innovatief ontwikkelingsplan geen optie maar een vereiste. Wat ons betreft zijn vernieuwende concepten dan ook de norm, niet een aanleiding voor high-fives of applaus. Concepten die de gewenste functiemenging van wonen, leven en werken faciliteren in plaats van forceren en het object zo zijn authentieke karakter en bestaansrecht geven. Dat was ons uitgangspunt in 1985 en daar zijn we inmiddels bijzonder goed in geworden.

Maatwerk

Ook na 39 jaar begint nog elk (her)ontwikkelingsplan bij ons met een blanco vel. Geen copy/paste, geen 2.0 van een bestaand project. Nee, maatwerk vanaf de eerste schets. Ten eerste omdat kopiëren onze eer te na is en we dat graag laten zien. Maar ook omdat rucksichtslos standaardwerk het voordeel van voortschrijdend inzicht mist. Omdat het uiteindelijk toch een ronde deksel op een vierkant blik wordt. En omdat langdurige waarde van een project voor steden, gemeenschappen, investeerders pas ontstaat wanneer het project van hen, vóór hen is. Dat krijg je niet met een omgewerkte kopie van een succesproject twee steden verderop. Dat vraagt om maatwerk. No exceptions.

ESG

Provast biedt creatieve oplossingen die steden verrijken. Ons doel is om sociaal dynamische, duurzame en mooie plekken te creëren, voor iedereen. Vanuit de filosofie om meerwaarde te creëren, voor nu én in de toekomst. Dat vertalen wij in een duidelijke ESG-strategie (Environmental, Social en Governance).

Lees meer over ESG

39 jaar track record

Seeing the future by making it ourselves

Over Provast