Over Provast

We zijn tot veel risico’s bereid. Behalve het risico om een van de velen te worden.

Wij zijn Provast.

Waar anderen bedreigingen zien, zien wij de kans om het anders dan die anderen te doen. Want als we iets in de afgelopen decennia geleerd hebben, dan is het dat daar onze kracht ligt: het loslaten van het geijkte. Weg van het gebaande pad en kijken wat écht mogelijk is in een project. Niet terugvallen op oud succes maar al je kennis, energie en voortschrijdend inzicht in dienst stellen van het nieuwe project, zijn beoogde gebruikers, de gemeenschap en natuurlijk de stad als geheel. Op deze manier geven wij al ruim 37 jaar lang met succes invulling aan de Nederlandse binnensteden.
Onze visie: Cities where people come first.

Geen keuze

Van onze eerste inmiddels iconische projecten in 1985 tot recente succesverhalen als de Markthal, de Amstel Tower en het binnenkort te verrijzen Tree House… Uiteindelijk zijn ze allemaal het onvermijdelijke resultaat van een team van inmiddels vijf partners waar meningsverschillen de zaken gezond op scherp houden. Maar ook een team dat als het erop aankomt één lijn trekt. Bijvoorbeeld dat kwaliteit en creativiteit voor alles moeten gaan. Maar ook dat risico’s nemen en avonturen aangaan geen keuze is en de beste manier om te zorgen dat we niet een van de velen worden.

Missie

‘Provast offers creative solutions that enrich cities. Our goal is to create socially dynamic, sustainable, healthy and beautiful places for all people.’

logo-edgeless

Partners

Boudewijn Hellingman

Anton Koomen

Hans de Jong

Martijn Dirks

Niek Roet

Team

Jelle de Groot

Vastgoedontwikkelaar

Fokkeline Lakerveld

Projectdirecteur

Claudia Heimensen

Commercieel Directeur

Jeroen Nanne

Vastgoedontwikkelaar

Hellen den Dulk

Directiesecretaresse

Jurjen Thomas

Projectdirecteur

Nynke Wertenbroek

Vastgoedontwikkelaar

Tessa Scheenhouwer

Office Assistant

Laura de Smit

Office Manager

Patrick Huisman

Financieel Directeur

Serge Spanjaard

Vastgoedontwikkelaar

Lenna van Dam

Directiesecretaresse

Stefanie Berendse

Financial Accountant

Liesbeth van Walsum

Vastgoedontwikkelaar