Afgestudeerd? Provast zoekt young professionals

Heb jij (bijna) je master op zak en ben je op zoek naar een mooi begin van je carrière in de vastgoedwereld? Wil je brede ervaring opdoen en starten in een veelzijdige en uitdagende functie?

Ter versterking van ons ontwikkelteam zoeken wij talenten met ambitie. Provast is een allround binnenstedelijke ontwikkelaar. Vernieuwende concepten weerspiegelen onze ambitie: met passie, vakmanschap en ondernemerschap toekomstgerichte gebouwen ontwikkelen.

Wat zoeken wij:

Je hebt geleerd projectmatig te werken, hebt een commercieel hart en bent in staat om buiten de geijkte paden te denken. Daarnaast verwachten wij een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap. Wij zoeken per direct starters die gedreven zijn om binnen korte tijd zelfstandig projecten te kunnen ontwikkelen. Graag leiden wij jou verder op tot een volwaardige projectontwikkelaar.

Wie ben jij:

De stad is je passie, je leven. Overal waar je komt, zie je kansen om die stad beter te maken, mooier, duurzamer. Dankzij je drive, kennis en skills om mensen in beweging te krijgen, realiseer jij projecten die het verschil maken voor die stad. Je werkt graag aan fantastische projecten met collega’s die tot de top behoren in hun vakgebied. Dat stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Als onderdeel van een platte en dynamische organisatie met korte lijnen, heb jij direct impact.

Wil jij als vastgoedontwikkelaar aan de slag bij één van de meest succesvolle ontwikkelaars van Nederland? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur  jouw motivatie en CV aan Simone Paul, spaul@provast.nl.