Martijn Dirks vastgoedman van het jaar 2021

De vakjury onder leiding van Karin Laglas heeft Martijn Dirks uitgeroepen tot Vastgoedman van het jaar 2021. Vooral de bijdrage van Dirks met Provast aan het bestrijden van de woningnood wordt door de jury in het bijzonder geprezen.

Aan Dirks wordt deze eer toebedeeld als belangrijke boegbeeld van deze Haagse ontwikkelaar. De jury ziet Dirks als de commerciële motor achter de ontwikkeling die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hierin heeft de heer Dirks een enorme drive getoond. Hij is daarbij altijd op zoek gegaan naar de verbinding in de oplossing.

Met name op het gebied van woningen mag van een uitzonderlijke prestatie worden gesproken. Provast laat zien dat het wel degelijk mogelijk is om een aanzienlijke voorraad betaalbare woningen toe te voegen in tijden van woningnood. Alles bij elkaar opgeteld is er geen ontwikkelaar in Nederland die zoveel betaalbare woningen heeft neergezet als Provast de afgelopen tijd. Dit feit weegt zwaar mee in de uitverkiezing van Dirks tot Vastgoedman van het jaar.
De in het juryrapport genoemde prestaties zijn in de ogen van de jury enkel mogelijk door goed ondernemerschap. Op moeilijke locaties, multifunctionele gebouwen realiseren die niet alleen architectonisch, maar ook op gebied van duurzaamheid hoogwaardig zijn, en er dan ook nog geld mee verdienen ook, is een sterk staaltje ondernemerschap waar alle partners van Provast trots op mogen zijn.

Martijn Dirks Vastgoedman van het jaar 2021 - Vastgoedmarkt

bekijk hier de link naar de video van de uitreiking